Τοπικά

Έκλεβε μπαταρίες λεωφορείων στη Λιβαδειά

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και απόπειρες κλοπών συσσωρευτών ρεύματος από οχήματα

Συνελήφθη, χθες (22-05-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, ένας 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και απόπειρες κλοπών.

Ειδικότερα, ο 25χρονος κατελήφθη να έχει προβεί στην αφαίρεση δύο (2) συσσωρευτών ρεύματος (μπαταρίες), από λεωφορείο εταιρείας, τους οποίους είχε τοποθετήσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 25χρονος είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει συσσωρευτές ρεύματος από δύο επιπλέον οχήματα (Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο και εκπαιδευτικό λεωφορείο).

Κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών, καθώς και οι δύο συσσωρευτές ρεύματος, οι οποίοι αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Have your say