Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
132

Ανασχηματισμός-άνοιγμα στην κεντροδεξιά και στο βάθος εκλογές

< 2 λεπτά
28.08.18 • 18:14
#Tags:

Τελικά ο αναμενόμενος ανασχηματισμός έγινε, αφήνοντας εκτός αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις με την είσοδο στελεχών της κεντροδεξιάς.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα ισορροπεί ανάμεσα στις Περιφερειακές, Δημοτικές, Βουλευτικές και Ευρωεκλογές αφού αρκετά στελέχη του κυβερνώντος σχήματος θα σηκώσουν το βάρος σε αυτά τα πόστα,  αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τις ζυμώσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Επίσης αρκετά στελέχη «έφαγε» επίσης ο κομματικός σχηματισμός ο οποίος ετοιμάζεται για τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Παράλληλα οι ισορροπίες με τον εταίρο της κυβέρνησης πρέπει να τηρούνται και τα ανοίγματα προς την κατεύθυνση της κεντροδεξιάς κρίνονται απαραίτητες αφού είναι μια μεγάλη δεξαμενή ψήφων που παραμένει αναποφάσιστη.

Λίγες ημέρες πριν την ΔΕΘ, όπου ως είθισται θα ανακοινωθούν σειρά μέτρων και πολιτικών επιλογών με επίκεντρο την καθημερινότητα, προετοιμάζεται η κομματική και κυβερνητική μηχανή για το κρίσιμο 9μηνο με επίκεντρο τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξει μεγάλο βάρος.

Επίσης ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί το σενάριο των παράλληλων εκλογών, τουλάχιστον λίγο μετά τις Αυτοδιοικητικές με κύριο κριτήριο το εκλογικό τους αποτέλεσμα.

Τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, θα πολλαπλασιαστούν οι αντιδράσεις σχετικά με τις επιλογές αυτές.  Αυτό που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, προς το παρόν είναι αν αυτές οι φωνές θα μείνουν στα στενά κομματικά όργανα ή θα δημοσιοποιηθούν.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle