Αγροτικά

Αποζημιώσεις από την πυρκαγιά του 2015. Από 21/7 οι αιτήσεις

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ορχομενού, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων: «Μέτρα υπέρ των παραγωγών της χώρας που οι γεωργοκτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από πυρκαγιά κατά τα έτη 2014, 2015 και 2016».

Από τον ΕΛΓΑ ειδοποιούνται οι παραγωγοί που είχαν υποβάλει “αρχική αίτηση” για τις ζημιές που υπέστη η γεωργική τους εκμετάλλευση από πυρκαγιά το έτος 2015, να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση ενίσχυσης από 21 Ιουλίου μέχρι και 21 Αυγούστου 2017 στον Δήμο Ορχομενού.

Σε περίπτωση που δεν προσέλθουν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης, θα συνταχθεί σχετικό πρακτικό διαγραφής με την ημερομηνία που ειδοποιήθηκαν.

Δείτε εδώ τις κατηγορίες, τους δικαιούχους και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Και για την Βροχόπτωση 

Ειδοποιούνται οι παραγωγοί του δήμου Ορχομενού που η φυτική παραγωγή τους έπαθε ζημιές από ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ στις 17 Ιουλίου 2017 ότι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις ζημιάς στον ανταποκριτή του ΕΛ.Γ.Α. μέχρι και την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017.

Διαβάστε τα σχετικά ρεπορτάζ από τη μεγάλη πυρκαγιά

Αποκλειστικές εικόνες. Η επόμενη μέρα της πυρκαγιάς σε Ορχομενό και Διόνυσο

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ορχομενό. Αποκλειστικές φωτογραφίες

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.