Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
131

Απολύσεις στη «Μόρνος ΑΕ» για… παραδειγματισμό

< 2 λεπτά
17.01.16 • 19:58
#Tags:

Απολύσεις στη «Μόρνος ΑΕ» για… παραδειγματισμό

Το επιχείρημα «απολύω εργαζόμενους γιατί διαπιστώνω αστοχία στο παραγόμενο προϊόν και δεν βρίσκω τον ένοχο γι’ αυτό», δεν είναι μόνον παράλογο αλλά έχει σαφή και ξεκάθαρο στόχο που Μορνος ΑΕδεν είναι άλλος από την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό του συνόλου των εργαζομένων στην επιχείρηση.
Αυτό καταγγέλλει η ΓΣΕΕ και χαρακτηρίζει άθλια και απαράδεκτη πρακτική και επιχειρηματολογία της διοίκησης της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε, η οποία έφτασε στο σημείο να απολύσει εργαζόμενους, υποστηρίζοντας ότι το κάνει ….για παραδειγματισμό.
Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (Ο.Ε.Χ.Β.Ε.), του Εργατικού Κέντρου Θήβας και του σωματείου των εργαζομένων της ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε και απαιτεί από το Υπουργείο Εργασίας την άμεση παρέμβασή του ώστε να δοθεί οριστικό τέλος στην άθλια αυτή πρακτική και να επαναπροσληφθούν όλοι οι απολυμένοι.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle