Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
247

|

Βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στη "ρόδα" του νερόμυλου νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

< 2 λεπτά
20.08.17 • 15:41
#Tags:

Οπαδός του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στην Λεβαδειά ...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος οπαδός του Δικεφάλου που ταξίδεψε στην πόλη της Βοιωτίας προκειμένου να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του ομάδα, βρέθηκε σε νερόμυλο της περιοχής και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο του δυστυχήματος έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία καθώς και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο άτυχος οπαδός μπήκε στο εσωτερικό του νερόμυλου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή δεν ήταν σε κίνηση. Ξεκίνησε να τρέχει μέσα στον μύλο, όμως στη συνέχεια δεν μπορούσε να τον ελέγξει λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε αναπτύξει η πολύ βαριά αυτή κατασκευή και επήλθε το μοιραίο!!!

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ από τον τραγικό χαμό του οπαδού της ομάδας, ενώ άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, μαζί με άλλους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην πόλη της Βοιωτίας.

Οπως είναι λογικό το γεγονός έχει επισκιάσει τα πάντα γύρω από το παιχνίδι (σ.σ. το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά), ενώ τόσο φίλοι του ΠΑΟΚ, όσο και άνθρωποι της ομάδας έχουν βρεθεί στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, εκεί όπου μεταφέρθηκε η σορός του άτυχου οπαδού.

Συλληπητήρια από το Δήμο Λιβαδειάς 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον αδόκητο θάνατο του 24χρονου φιλάθλου
της, στη Λιβαδειά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του 24χρονου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, στη Λιβαδειά.
Εκφράζει επίσης τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια και τους συγγενείς του.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle