Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
139

Βυθιζόμενοι κάδοι και πάρκο στον Ορχομενό

< 2 λεπτά
18.11.15 • 05:25
#Tags:

Βυθιζόμενοι κάδοι και πάρκο στον Ορχομενό

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την εγκατάσταση βυθιζόμενου κάδου στην περιοχή του πάρκινγκ Ορχομενού στη κεντρική πλατεία.

Αυτός θα είναι ο ένας από τους δύο που έχει αποφασιστεί να τοποθετηθούν στον Δήμο Ορχομενού. Ο δεύτερος θα τοποθετηθεί στην πλατεία της Σκριπούς.

Οι κάδοι αυτοί είναι με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου το κόστος των οποίων ανέρχεται Ορχο βυθ καδοι 2 jpgπερίπου στις 300.000€ ποσό που είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και με απόφαση του σημερινού ΔΣ υλοποιείται.

Στην ίδια περιοχή, κεντρική πλατεία, πρόκειται να γίνουν και έργα ανάπλασης του χώρου της παιδικής χαράς.

Ο χώρος έχει καθαριστεί, έχουν απομακρυνθεί οι κατασκευές που υπήρχαν και ο Δήμος εξετάζει προτάσεις για την αξιοποίησή του.

Μία από τις προτάσεις είναι ο χώρος να παραμείνει στην χρήση για παιδιά με την δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

κλικ στις φωτογραφίες για μεγάλωμα

Ορχο βυθ καδοι Ορχο Παιδ χαρά

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle