Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
133

ΓΑΣ Λιβαδειάς: Αξιόλογες εμφανίσεις στο Κύπελλο Ρυθμικής

< 4 λεπτά
08.07.19 • 21:47
#Tags:

Αξιόλογες εμφανίσεις πέτυχαν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς Ζουρνή Αγάπη και Καλογρηά Παναγιώτα στο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε 5 και 6 Ιουλίου στην αίθουσα "Ι.Μελισσανίδης" στο γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη. 

Οι αθλήτριες του ΓΑΣ μετά από μία μακρά αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες αλλά και δυσκολίες κατάφεραν να πετύχουν τον τελικό τους στόχο και να αγωνισθούν ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας τους με αξιοθαύμαστη παρουσία.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων η αθλήτρια Ζουρνή Αγάπη κατέλαβε την 14η θέση στο στεφάνι , την 22η θέση στην μπάλα και την 31η θέση στο σχοινάκι έναντι των 40 καλύτερων αθλητριών που έλαβαν μέρος στην κατηγορία της.
Στην κατηγορία των κορασίδων η αθλήτρια Καλογρηά Παναγιώτα κατέλαβε την 11η θέση στην μπάλα και την 23η θέση στο σχοινάκι έναντι των 30 καλύτερων αθλητριών που έλαβαν μέρος στην κατηγορία της.

Ανακοίνωση του ΔΣ

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλες τις αθλήτριες του συλλόγου που έλαβαν μέρος σε όλους τους εθνικούς και διεθνείς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με μεγάλη επιτυχία εκπροσωπώντας επάξια το σύλλογο αλλά και τη πόλη της Λιβαδειάς , τις προπονήτριες Ζηλιαναίου Μαρία , Φαρακλού Μαριάννα , Φλούδα Σόνια και φυσικά την Κα Κουτσούκου Πόπη για την πολύ μεγάλη και ξεχωριστή βοήθειά της στην συνεχώς ανοδική πορεία του συλλόγου στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του.
Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς όλων των αθλητριών οι οποίοι στηρίζουν κάθε στιγμή τα παιδιά τους στον τόσο δύσκολο αγώνα τους όσο μπορούν και πολλές φορές με αυτοθυσία προκειμένου να μπορούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες που προκρίνονται , αλλά και το σύλλογο με την εθελοντική τους βοήθεια σε κάθε αθλητικό γεγονός που διοργανώνει ή παρευρίσκεται.

Εν κατακλείδι το Δ.Σ του ΓΑΣ Λιβαδειάς έπειτα από τα μόλις πέντε χρόνια από την ίδρυσή του με πολύ σπουδαία επιτεύγματα στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής ζητά από το Δήμο Λεβαδέων και πιστεύει ότι δικαιούται περισσότερο Χώρο και Χρόνο προπόνησης στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς , της πόλης που επάξια εκπροσωπεί σε κάθε αγώνα και διοργάνωση , για να συνεχίσουν οι αθλήτριές τους με λιγότερες δυσκολίες τον αγώνα τους και να φέρουν ακόμη πιο πολλές και σημαντικές επιτυχίες!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, παιδί, παπούτσια και κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle