Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
284

Δήλωση Μουλκιώτη για το δυστύχημα στη ΛΑΡΚΟ

< 1 λεπτό
07.11.19 • 08:26
#Tags:

Με αφορμή το νέο θανατηφόρο ατύχημα στην εταιρία ΛΑΡΚΟ, ο Γιώργος Μουλκιώτης, υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε τα εξής:
«Άλλο ένα εργατικό θανατηφόρο ατύχημα, μετά το προηγούμενο του Ιουλίου 2019, προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των τραγωδιών που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην εταιρία ΛΑΡΚΟ,  έναν βιομηχανικό κολοσσό που τα τελευταία χρόνια είναι έρμαιο της εγκληματικής αδιαφορίας των κυβερνήσεων.
Σε ένα τετράμηνο δύο νεκροί. Προχθές, άλλο σοβαρότατο ατύχημα στο χώρο της χαλυβουργίας, ευτυχώς χωρίς θύματα.
Το σημερινό τραγικό συμβάν με τον θάνατο του 55χρονου εργαζόμενου, πατέρα τριών παιδιών που άνηκε στο δυναμικό της ΛΑΡΚΟ, έρχεται ως αποτέλεσμα της σκόπιμης απαξίωσης της εταιρίας. Ανυπαρξία υπεύθυνης πολιτικής για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας των εργαζομένων.
Μέχρι που θα φτάσει η αδιαφορία της κυβέρνησης; Τι άλλο τραγικό χρειάζεται να συμβεί;
Ζητάμε κατεπείγουσα διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος, γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων και απόδοση ευθυνών.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle