Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
150

Δήμος Λιβαδειάς: Κάμερες για ενημέρωση όχι για παρακολούθηση

< 2 λεπτά
12.10.15 • 17:49
#Tags:

Δήμος Λιβαδειάς: Κάμερες για ενημέρωση όχι για παρακολούθηση

Απάντηση σε δημοσίευμα που χαρακτήρισε την τοποθέτηση καμερών στον Δήμο Λιβαδειάς ως Big Brather, έδωσε ο Δήμος ο οποίος αναφέρει ότι οι κάμερες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετήθηκαν με την σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων για  την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων. Η άλλη κάμερα τοποθετήθηκε στην είσοδο για λόγους ασφαλείας αφού το Δημαρχείο στεγάζται σε ιδιωτική πολυκατοικία.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λιβαδειάς  

«Με αφορμή δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του lamiastar.gr και αναδημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα e-polis.gr με τίτλο «Big Brother στο Δημαρχείο Λιβαδειάς με τη διαδικασία του κατεπείγοντος» καμερες ασφαλειαςενημερώνουμε ότι η τοποθέτηση δύο καμερών στον χώρο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν απαίτηση όλων των δημοτικών παρατάξεων για την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων στο διαδίκτυο για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών.  

Όσον αφορά στην τοποθέτηση κάμερας στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το Δημαρχείο επισημαίνουμε ότι το κτίριο είναι ιδιωτική πολυκατοικία στην οποία εκτός από τα γραφεία του Δήμου Λεβαδέων, κατοικούν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές. Η συσκευή θα τοποθετηθεί μόνο στην είσοδο του κτιρίου και καμία σχέση δεν έχει με τους χώρους εργασίας των εργαζομένων. Σκοπός δεν είναι η «παρακολούθηση» των εργαζομένων όπως υπαινίσσεται ο τίτλος του αναδημοσιεύματος, αλλά η προστασία της περιουσίας του Δήμου».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle