Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
260

ΔΕΗ Παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το αγροτικό τιμολόγιο

< 1 λεπτό
30.05.19 • 16:41
#Tags:

Την παράταση της προθεσμίας προκειμένου για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών από τους παραγωγούς για την ένταξη στο αγροτικό τιμολόγιο από τα τέλη του Μαΐου (31 Μαΐου οπότε και έληγε) για τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, ανακοίνωσε η ΔΕΗ και όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «η επιχείρηση παρέχει στους αγρότες οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ανταποκριθεί μια ακόμη ευκαιρία».

«Η εκκαθάριση του αγροτικού τιμολογίου και η χορήγηση του στους πραγματικούς δικαιούχους είναι σε όφελος των ιδίων των αγροτών. Η ΔΕΗ ζητά τη συνεργασία τους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι παράταση τουλάχιστον μέχρι τις 31/12/2022 για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών όσον αφορά στην διαδικασία χορήγησης και διατήρησης του αγροτικού τιμολογίου για όλες τις υφιστάμενες και ηλεκτροδοτούμενες αρδευτικές εκμεταλλεύσεις είχε ζητήσει από τους συναρμόδιους υπουργούς και την ΔΕΗ, η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (ΠΕΠΤεΓ).

Όπως σημείωναν οι Τεχνολόγοι Γεωπόνοι στην επιστολή που απέστειλαν προς τα συναρμόδια υπουργεία, «η διαδικασία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί έως τις 31 Μαΐου 2019».
Τελικά, παράταση, δόθηκε, αλλά μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle