Εκλογές

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ «Ενεργοί Δημότες» για την τοπική κοινότητα Ορχομενού

Στην τοπική κοινότητα Ορχομενού ενεργοποιούνται οι «Ενεργοί Δημότες» οι οποίοι έκαναν πράξη τη φημολογία και φυσικά τις ζυμώσεις στον χώρο του Ορχομενού και οι οποίες τελικά καρποφόρησαν.

Με επικεφαλής τον κ Γιώργο Κραβαρίτη, ανακοίνωσαν την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την απόφασή τους για κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές με αυτόνομο ψηφοδέλτιο και όχι στον συνδυασμό υποψηφίου Δημάρχου.

Στόχος τους είναι η να γίνει μια νέα αρχή για την πόλη του Ορχομενού με την συμμετοχή και την υποστήριξη όλων των δημοτών όπως τονίζουν.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Η ανεξάρτητη ομάδα «Ενεργοί Δημότες Ορχομενού», δηλώνει παρούσα στις εξελίξεις και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα διεκδικήσει, την αυτόνομη εκλογή της στη βάση της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην Τοπική Κοινότητα Ορχομενού με επικεφαλής τον Γιώργο Κραβαρίτη.

Με τη νέα νομοθεσία ενισχύεται σημαντικά ο ρόλος των Τοπικών Συμβουλίων, και η εκλογή τους γίνεται με ξεχωριστές κάλπες, ανεξάρτητα από συνδυασμούς υποψηφίων δημάρχων.

Ας κάνουμε την αρχή από την πόλη μας!

Απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας!

Ας κάνουμε μια πραγματικά νέα αρχή στον Ορχομενό!»

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.