Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
131

Δικαιώθηκε ο Ηρακλής, παίρνει πίσω τους βαθμούς. Δεν έχει κριθεί οριστικά η υπόθεση

< 2 λεπτά
06.06.17 • 18:14
#Tags:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ΠΑΕ Ηρακλής στο θέμα Πουρτουλίδη και παίρνει πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί. Νέα "μάχη" για την παραμονή λόγω άδειας.
Σημαντική δικαστική νίκη για τον Ηρακλή. Ο Γηραιός δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί, για καθυστερημένη εξόφληση στον πρώην ποδοσφαιριστή του, Νίκο Πουρτουλίδη.

Στη σημερινή εκδίκαση την ομάδα της Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, ενώ την ΠΑΕ Λεβαδειακός, η οποία είχε έννομο συμφέρον, οι Δημήτρης Βαγιάκος και Αλέξης Κούγιας. Μέσα στις επόμενες ώρες ή τουλάχιστον έως την Τετάρτη (7/6), θα ανακοινωθεί ότι ο Ηρακλής παίρνει πίσω τους βαθμούς που του αφαιρέθηκαν με απόφαση της Super League.

Πλέον οι "κυανόλευκοι" θα "παλέψουν" να κρατηθούν στη Super League, παρότι δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια. Στην προκήρυξη δεν έχει περάσει ότι "μια ομάδα πέφτει όταν δεν εξασφαλίσει άδεια", ενώ αυτή την απόφαση έχει πάρει το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Οριστική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αν επικρατήσει η προκήρυξη, μένει ο Ηρακλής, ειδάλλως πέφτει.

Αν ο Ηρακλής υποβιβαστεί λόγω άδειας, τότε τη θέση του στη Super League θα πάρει ο Λεβαδειακός, ο οποίος αγωνιστικά υποβιβάστηκε. Υπενθυμίζεται ότι με την πρωτόδικη απόφαση να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, υπήρχε ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό, ο οποίος υπερτερούσε, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια είχε καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

"Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ'αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών)".

Πηγή sport24.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle