Τοπικά

Δρόμος μνήμης και θυσίας στο Δίστομο 31 Μαΐου

Δρόμος μνήμης και θυσίας στο Δίστομο 31 Μαΐου

Ο 31ος Δρόμος Θυσίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαΐου για να τιμηθεί η μνήμη των σφαγιασθέντων Διστομιτών στις 10 Ιουνίου 1944 από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

δρομος θυσιαςΘα γίνουν δύο κατηγορίες ανλόγως της απόστασης που θα τρέξουν οι συμμετέχοντες.

Η πρώτη διαδρομή είναι απόστασης 1.100μ με εκκίνηση στις 10.30 από το Μαυσωλείο και τερματισμό στην πλατεία εθνικής Αντίστασης.

Η δεύτερη, απόστασης 11.200μ με εκκίνηση τον Καρακόλιθο επίσης στις 10.30 και τερματισμό στην πλατεία εθνικής Αντίστασης.

Δηλώσεις συμμετοχής για τον δρόμο Καρακόλιθος – Δίστομο θα γίνονται δεκτές μέχρι και 1½ ώρα πριν τον αγώνα, στο Καρακόλιθο από όπου οι δρομείς θα παραλαμβάνουν και τις κάρτες συμμετοχής.

Για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων οι διοργανωτές παρακαλούν όσους πρόκειται να συμμετάσχουν να το δηλώσουν στα παρακάτω τηλέφωνα , φαξ, και email μέχρι την Δευτέρα 25/05/2015
Α. Στην κ. Α. Κώτσου , Τηλ : 22670 22296, Fax : 2267 0 22998
Β. στο e-mail: kotsou@daa.gov.gr

Θερμή παράκληση , αν είναι δυνατόν οι συμμετοχές να είναι σε ηλεκτρονική μορφή ( συνημμένο αρχείο EXCEL) με στήλες :
ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ – ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ – ΦΥΛΟ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ -ΔΡΟΜΕΑΣ ή ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται 1 ½ ώρα πριν από τους αγώνες στον Καρακόλιθο για να παραλάβουν τις κάρτες συμμετοχής .

Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας υπό την αιγίδα
του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και την συμβολή του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ( ΑΣΑΕΔ) και την τεχνική υποστήριξη του ΑΨΛ Μεδεών.

Have your say