Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
80

Δωδεκάλογος δραστηριοτήτων από τη «Νεφέλη»

< 2 λεπτά
13.01.20 • 21:54
#Tags:

Πλούσιο το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που έχει καταρτήσει για το 2020 ο Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο της νέας χρονιάς.
Ένα πρόγραμμα με δώδεκα στάσεις που περιλαμβάνει μουσική, επίσκεψη σε μουσείο, εκδρομή, συμμετοχή και συνδιοργάνωση στο 5ο MaskaRun Ορχομενού, εκδηλώσεις και βραβεύσεις, σεμινάριο και άλλες δραστηριότητες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1.Τετάρτη 29 Ιανουαρίου Μέγαρο Μουσικής στην παράσταση «όμορφη πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη
2.Κυριακή 16 Φεβρουαρίου Παναγία Σκριπού γιορτή της προστάτιδας των Γυναικείων Συλλόγων Αγίας Φιλοθέης.
3.Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου διασκέδαση στον «Βοτανικό» με τους Σφακιανάκη - Γονίδη Δηλώσεις μέχρι Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στην κα Κατερίνα Ραμαντάνη.
4.MaskaRun Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, συμμετοχή-συνδιοργάνωση.
5.Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου αποκριάτικη Λαϊκή βραδιά
6.Κυριακή 8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας, εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Ορχομενού. Βραβεύσεις προεδρείων από την ίδρυση του Συλλόγου μέχρι το 2015.
7.Κυριακή 15 Μαρτίου ημερίδα για τη βία.
8.Πέμπτη 26 Μαρτίου-29 Μαρτίου εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο Μπάνσκο Βουλγαρίας. Δηλώσεις μέχρι τέλους Ιανουαρίου. Προκαταβολή 70€ διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις σε 4στερο ξενοδοχείο με πρωινό και βραδινό. Συμμετοχές κα Κατερίνα Ραμαντάνη.
9.Κυριακή 5 Απριλίου σεμινάριο με την Life Coach Ελίνα Γιαχαλή με θέμα «ο νόμος της έλξης και η χρηματική αφθονία» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείο Ορχομενού.
10.Κυριακή 26 Απριλίου εκδρομή στο Μουσείο της Ακρόπολης και μεσημεριανή ανάπαυλα στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Οινοσχολείο».
11.Δευτέρα 4 Μαΐου 1η Γενική Συνέλευση.
12.Τετάρτη 6 Μαΐου 2η Γενική Συνέλευση και Εκλογές.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle