Πολιτισμός

Δωρεάν προσκλήσεις για την μουσική κωμωδία «Una Historia Antica»

Δωρεάν προσκλήσεις για την μουσική κωμωδία «Una Historia Antica» 

Μια καινούργια συνεργασία ξεκίνησε ο asopichos.gr με το απόλυτο πόρταλ για τον πολιτισμό Art&Life. 

Το πόρταλ είναι το πλέον εξειδικευμένο στο χώρο των εκδηλώσεων Πανελλαδικά και περιλαμβάνει, Σινεμά, Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εκθέσεις, Φεστιβάλ, Παιδί, Αθληση, Διαλέξεις, Σεμινάρια, Βιβλίο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Ο asopichos.gr και το artandlife.gr προσφέρουν στους φίλους αναγνώστες δύο διπλές προσκλήσεις μετά από κλήρωση για την μουσική κωμωδία «Una Ηistoria antica» σε κείμενο Μυρσίνης Μορέλλι και μουσική επιμέλεια Διονύση Παλέρμου ανεβαίνει από τους Primavera Quintet για πρώτη φορά στο «Studio Κυψέλης» που βρίσκετε στη Κυψέλη Σπετσοπούλας 9 Τηλέφωνο: 2108819571 – 2130401873.

Οσοι επιθυμούν θα πρέπει να μας στείλουν στο email asopichos@asopichos.gr το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο συνεννόησης. Οι τυχεροί θα αναδειχτούν μετά από κλήρωση.

Το email πρέπει να σταλεί μέχρι την Κυριακή 6/12/2015 ενώ οι τυχεροί θα πρέπει να πάνε στην παράσταση την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

Η γυμνή αλήθεια

Μία παράσταση με πολύ χιούμορ, μουσική, τραγούδι και την ωμή πραγματικότητα μιας αρτμικροαστικής γειτονιάς της Νέας Υόρκης. Άτομα καθημερινά, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πίσω από τα φαρδιά χαμόγελα κρύβεται η ίδια λαχτάρα, να ανακαλύψουν τον Έρωτα.

Ένα ερωτικό λανθασμένο τρίγωνο που αναπάντεχα φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων. Κείμενο απλό, σατυρικό και αληθινό που ξεγυμνώνει στιγμές και συναισθήματα. Όλοι οι ήρωες με αφετηρία την αληθινή Αγάπη ακολουθούν ένα κρεσέντο γεγονότων μέχρι να λάμψει η αλήθεια.
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/Xoρογραφίες: Λυδία Ορφανουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Διονύσης Παλέρμος
Κείμενο: Μυρσίνη Μορέλλι
Ενδυματολόγος: Σοφία Χατζάκη, Ιωάννης Καλέργης
Παραγωγή/Επιμέλεια παράστασης: Primavera Quintet

Παίζουν οι:
Μυρσίνη Μορέλλι-soprano
Ελένη Παπαδημητρίου-mezzo soprano
Άντυ Κωσταντής-Barytone
Διονύσης Παλέρμος-πιάνο, backing vocals

Have your say