Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
104

Εθνική Στρατηγική Βαμβακοκαλλιέργειας και Προοπτικές

< 2 λεπτά
20.02.19 • 10:20
#Tags:

Με ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη θα πραγματοποιηθεί στην Αλίαρτο την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, στα πέτρινα της κεντρικής πλατείας, εσπερίδα για τις προοπτικές και την εθνική στρατηγική για την καλλιέργεια του βαμβακιού.

Οργανωτής της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης είναι η Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ οι οποίοι συνεχίζουν και φέτος τη διοργάνωση ανάλογων εσπερίδων για την αναβάθμιση της βαμβακοκαλλιέργειας και την αύξηση αξίας του προϊόντος.

Στις εσπερίδες αναμένονται να παραστούν εκπρόσωποι όλων των σχετικών με την βαμβακοκαλλιέργεια κλάδων από όλη την Ελλάδα, ήτοι παραγωγοί, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί, εκκοκκιστικές επιχειρήσεις, εταιρίες Σποροπαραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού, εταιρίες λιπασμάτων και γεωργικών εφοδίων ενώ τέλος θα εκπροσωπηθεί και όλος ο κλάδος της κλωστοϋφαντουργίας.

Στο τέλος της κάθε εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους παριστάμενους ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ακόλουθες ενότητες:

Πρόσκληση-πρόγραμμα-χορηγοί-τοποθεσίες(1)

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle