Τοπικά

Εκκληση Ντασιώτη προς επαγγελματίες να κλείσουν και τα ντελίβερι

Κινητές υγειονομικές βόμβες χαρακτηρίζει ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων τους ανθρώπους που εργάζονται στη διανομή φαγόσιμων και τους καλεί να σταματήσουν.

Ο Δήμαρχος αναφέρει ότι κακώς δεν απαγορευτηκε από τα μέτρα της κυβέρνησης καιτονίζει οτι «πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι και τα πρώτα πιθανά θύματα της διασποράς είστε εσείς και οι οικογένειές σας και στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι».

Η επιστολή προς τους Επαγγελματίες εστίασης του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων:

«Θέμα:  Σύσταση για πρόσθετα μέτρα

Αγαπητοί επαγγελματίες, 

Διανύουμε δύσκολη περίοδο, η δημόσια υγεία βρίσκεται σε απόλυτη κρίση και καθημερινά λαμβάνονται μέτρα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Ένα από αυτά αφορά το κλείσιμο των καταστημάτων σας, προκειμένου  να αποφευχθεί η συγκέντρωση του κόσμου και επομένως η διασπορά του Κορονοϊού. Είναι η μόνη λύση και μάλιστα είναι το μόνο που μπορεί ο κάθε ένας από εμάς τους πολίτες να κάνει. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σας, σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση, δεν περιλαμβάνει το delivery,κακώς κατά την άποψή μου, αλλά και την άποψη πολλών δημοτών. Χωρίς ενδεχομένως να το αντιλαμβάνεστε είστε κινητές υγειονομικές βόμβες, πηγαίνοντας από σπίτι σε σπίτι και τα πρώτα πιθανά θύματα της διασποράς είστε εσείς και οι οικογένειές σας και στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι.

Με αυτή τη λογική και προκειμένου να συμβάλλουμε όσο το δυνατό περισσότερο στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και της δικής σας προστασίας και των οικογενειών σας, σας απευθύνω ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕKΚΛHΣΗ να κλείσετε τα καταστήματά σας για το κρίσιμο διάστημα των 15 ημερών. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες  στήριξης των επιχειρήσεών σας, αλλά προέχει το αγαθό της δημόσιας υγείας για όλους μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ»

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.