Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
215

Εκστρατεία για τη μείωση χρήσης πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό

< 1 λεπτό
29.05.17 • 18:14
#Tags:

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.)  "ΑΡΙΩΝ" και η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης (Ο.Ε.Α.) σε συνεργασία με τους Δήμους Λεβαδέων και Θηβαίων θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 την πρώτη εκδήλωση της εκστρατείας ενημέρωσης για τη μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας στους Δήμους του Κορινθιακού κόλπου.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 στις 13:00 συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Παλιό Δημαρχείο) Λιβαδειάς, με τη συμμετοχή του προέδρου του Σ.Π.Ο.Α.Κ. Σταμάτη Χαλβατζή, του προέδρου της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης δρ. Φίλιππου Κυρκίτσου, της Δημάρχου Λεβαδέων Γιώτα Πούλου και του Δημάρχου Θηβαίων Σπύρου Νικολάου.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η 1η εκδήλωση – διαβούλευση της ενημερωτικής εκστρατείας στην αίθουσα “Αλέξανδρος Κοφίνης” στο Δήμο Θηβαίων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle