Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
107

Ελεύθερη είσοδος στα μουσεία την Τετάρτη 18 Απριλίου

< 1 λεπτό
13.04.18 • 16:45
#Tags:

Η 18 Απριλίου έχει χαρακτηριστεί ως Διεθνής Ημέρα Μνημείων. Ελεύθερη είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι τη Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, Διεθνή Ημέρα Μνημείων, θα είναι κατ’ εξαίρεση ανοιχτοί και με ελεύθερη είσοδο όλοι οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μουσεία και τα Μνημεία που ανήκουν στο Δημόσιο και θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το κανονικό ωράριο λειτουργίας τους.

Το μουσείο της Ακρόπολης θα έχει είσοδο 5 € ευρώ.

Ελεύθερη είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία
Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία είναι ελεύθερη, χωρίς την καταβολή αντιτίμου, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου εκάστου έτους.

Επίσης καθορίζονται ως ημέρες ελεύθερης εισόδου η Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου, οι επετειακές και βάσει διεθνών συμβάσεων ημερομηνίες – η 18η Απριλίου (Διεθνής Ημέρα Μνημείων), η 18η Μαΐου (Διεθνής Ημέρα Μουσείων), το Διήμερο Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (το τελευταίο σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου εκάστου έτους) -, και η 6η Μαρτίου (Ημέρα Μνήμης Μελίνας Μερκούρη).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle