Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
397

Ενισχύονται με ιατρικό προσωπικό τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας

< 1 λεπτό
08.10.18 • 17:23
#Tags:

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ προχωρά στην πρόσληψη συνολικά χιλίων πεντακοσίων εβδομήντα πέντε (1575) ατόμων, τα οποία θα στελεχώσουν τις δομές Δημόσιας Υγείας αλλά και τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση - PHILOS».

Συγκεκριμένα στο νομό Βοιωτίας τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας ενισχύονται με:

1 παιδίατρο, 1 παθολόγο, 1 γυναικολόγο, 2 νοσηλευτές, 1 μαία, 1 ψυχολογο, 1 κοιν. λειτουργό, 1 διερμηνέα (σύνολο 9) (ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ)

και

1 παιδίατρο, 2 παθολόγους, 2 νοσηλευτές, 1 μαία, 1 ψυχολόγο, 1 κοιν. λειτουργό, 2 διερμηνείς (σύνολο 10) (ΓΝ ΘΗΒΑΣ)

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που παραχωρείται στη Βοιωτία τόσο πολυάριθμο επιστημονικό προσωπικό για τα νοσοκομεία από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιείται απόλυτα η πρόταση της Διοικήτριας του νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ Βαλλά, που είχε κατατεθεί σε επίσκεψή της στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.  παρουσία του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Θηβών, Αντώνη Αγάτσα και του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle