Τοπικά

Επίσκεψη στη Λιβαδειά του ΓΓΑ Τζ Συναδινού για το κλειστό

Επίσκεψη στη Λιβαδειά του ΓΓΑ Τζ Συναδινού για το κλειστό

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Τζούλιο Συναδινός επισκέφθηκε σήμερα τη Λιβαδειά όπου είχε συνάντηση με DSCN0718[2]την Δήμαρχο Γιώτα Πούλου με την οποία συζήτησαν για θέματα της αρμοδιότητας του και συγκεκριμένα για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Ο ΓΓΑ συνδύασε την επίσκεψή του για το κλειστό του Ορχομενού με την επίσκεψη στη Λιβαδειά και ιδιαίτερα μετά από αίτημα της Δημάρχου που του είχε κοινοποιήσει σχετικά με ελλείψεις του κλειστού γυμναστηρίου.

«Το φλέγον θέμα του κλειστού της Λιβαδειάς αυτή τη στιγμή είναι DSCN0725[1]η πυροπροστασία και θα πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επισκευής ώστε να ολοκληρωθούν μέχρι τον χειμώνα που θα ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα αλλά και για την προετοιμασία αθλητών και αθλητριών των σωματείων της πόλης αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος» τόνισε η Δήμαρχος.
«Το κόστος ανέρχεται στις 102.000 € ενώ έχουν αλλάξει οι διαδικασίες για την πυροπροστασία από την Πυροσβεστική. Πρέπει να εξασφαλίσουμε DSCN0723[1]την νομιμότητα, ολοκλήρωσε η κα Πούλου.

«Έχουμε ιεραρχήσει τις ανάγκες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις μετά από συνάντηση με την Δήμαρχο και θα χορηγήσουμε ένα ποσό για το 2015 ενώ τα υπόλοιπα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του 2016

Ήρθαμε για να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση, θα δούμε την μελέτη σας και στη συνέχεια οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα συνεργαστούν γα την επίλυση των προβλημάτων» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ . Συναδινός.

Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη-αυτοψία στους χώρους του κλειστού αλλά και στο κολυμβητήριο στην Κρύα

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.