Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
68

ΕΥΒΟΙΑ 6 συλλήψεις για ναρκωτικά

< 1 λεπτό
14.09.19 • 09:24
#Tags:

Συνελήφθησαν συνολικά (6) άτομα σε περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
«Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν χθες (12-09-2019) απογευματινές και βραδινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, καθώς και στον Αγιόκαμπο Εύβοιας, συνολικά έξι (6) άτομα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το απόγευμα 36χρονος ημεδαπός. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το απόγευμα 54χρονος αλλοδαπός. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, συνελήφθη χθες το απόγευμα 17χρονος ημεδαπός. Κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης.
Από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθη χθες το βράδυ 40χρονος ημεδαπός. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.
Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν χθες το βράδυ δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 25 ετών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle