Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
168

«Ζήσε όπως η γάτα»

< 4 λεπτά
18.09.18 • 19:39
#Tags:

«Ζήσε όπως η γάτα» Σ.Γκαρνιέρ Εκδόσεις Λιβάνης 2018 σελ. 157 (Διεθνές Bestseller)

Ένα μοναδικό εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης. Αυτό το βιβλίο θα σας καταπλήξει .Διαβάστε το.

Γράφει : Ο Κώστας Τραχανάς

Οι γάτες μας σαγηνεύουν από καταβολής κόσμου .Τις παρατηρούμε , προσπαθούμε να  τις καταλάβουμε .Υπάρχει κάτι μαγικό στη δύναμή  τους, στο φέρσιμό τους , στις αρετές τους, στις συνήθειές τους, στις μικρές εμμονές τους, στην ικανότητά τους να ζουν ήρεμα και να είναι ευτυχισμένες.Τόσα ατού που έχουν εκ φυσικού τους οι γάτες , μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Οι γάτες έχουν μια φιλοσοφία για τη ζωή που συνοψίζεται σε λίγες λέξεις : τρώνε , παίζουν, κοιμούνται,θέλουν τη βολή τους και κάνουν μόνο ό,τι τους αρέσει. Πολλά σε σχέση με εμάς τους ανθρώπους! Και όχι μόνο, όπως θα ανακαλύψετε.

Ακολουθούν ένα υγιή τρόπο ζωής, που τους επιτρέπει να ζουν χωρίς άγχος, διότι οι γάτες έχουν μία και μοναδική προτεραιότητα : το ευ ζην τους.

Αν προσεγγίσουμε , μερικώς , τον τρόπο που λειτουργούν, θα δούμε ν΄ανοίγεται μπροστά μας μια άλλη προοπτική , μια άλλη οπτική του κόσμου, καθώς επίσης μια διαφορετική και πιο ανεπτυγμένη αντίληψη για τον εαυτό μας.

Οι γάτες ζουν πολύ καλύτερα από εμάς τους ανθρώπους .Γιατί λοιπόν να μην ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους ; Να μάθουμε να χαλαρώνουμε , να αφοσιωθούμε στο ουσιώδες , να επικεντρωθούμε στην καλοπέρασή μας , να κάνουμε ό,τι κι εκείνες .

Να ζήσουμε όπως η γάτα.

Η γάτα είναι ελεύθερη.

Η γάτα είναι χαρισματική.

Η γάτα είναι ήρεμη.

Η γάτα είναι ένας γέρος-σοφός.

Η γάτα βάζει, πάνω απ΄όλα , τον εαυτό της. Η γάτα αγαπάει τον εαυτό της. Για να σας αγαπήσουν οι άλλοι , πρέπει πρώτα να αποδεχτείτε και να αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας!

Η γάτα προσπαθεί πάντα να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Περνώντας από αγκαλιά σε αγκαλιά, κάνοντας νάζια, φτάνοντας μέχρι του σημείου να πάει να τριφτεί στα πόδια του μοναδικού ατόμου στην ομάδα, που δε συμπαθεί ιδιαίτερα τις γάτες , σαν να θέλει να τον προκαλέσει…Για να τραβήξετε την προσοχή, γίνετε πηγή , κέντρο βάρος για τους οικείους σας. Δώστε!

Η γάτα αδιαφορεί πλήρως για την κρίση των άλλων. Μη νοιάζεστε για τη γνώμη των άλλων .Να είστε ο εαυτός σας.

Η περιέργεια είναι έμφυτη στη γάτα. Να είστε περίεργοι!  Περίεργοι για όλα! Θα ζήσετε καλύτερα!

Μια από τις κύριες έμφυτες δυνάμεις της γάτας είναι η αυτοπεποίθηση.

Η γάτα ξέρει να ζει με το πάσο της. Ζήστε με το πάσο σας.

Η γάτα αγαπά την ηρεμία. Δημιουργείτε συνθήκες ηρεμίας.

Η γάτα ξέρει να ξεκουράζεται, της αρέσει ο ύπνος.Γιατί δεν προτιμάμε να πάρουμε έναν αναζωογονητικό μεσημεριανό υπνάκο;

Η γάτα ξέρει να αποφεύγει τις συγκρούσεις. Στο μέτρο του δυνατού, αποφεύγετε τις συγκρούσεις.

Η υπομονή της γάτας συγκρίνεται μόνο με την επιμονή της.Να είστε υπομονετικοί κι επίμονοι με οτιδήποτε αναλαμβάνετε. Μην παραιτήστε ποτέ!

Η γάτα τολμά να ζητάει.Τολμάτε να ζητάτε βοήθεια!

Γκαρνιε 1Η εντιμότητα της γάτας είναι απόλυτη: οι άνθρωποι, κρύβουν τα συναισθήματά τους.Οι γάτες όχι. Να είστε έντιμοι.

Η γάτα ξέρει να διασκεδάζει με όλα!

Να διασκεδάζετε!  Με όλα! Και με τον εαυτό σας! Όλη την ώρα!

Ζήστε καλύτερα.

Ζήσε  όπως η γάτα .

Ένα μοναδικό εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης. Αυτό το βιβλίο θα σας καταπλήξει .Διαβάστε το.

 Ο Στεφάν Γκαρνιέ γεννήθηκε στη Λιόν της Γαλλίας στις 4 Αυγούστου 1974.
Είναι συγγραφέας, κειμενογράφος και στιχουργός.
Ζει μεταξύ Λιόν και Παρισιού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle