Αθλητικά

Ημι-Μαραθωνιος «Επαμεινώνδα» 7/6 στη Θήβα

Ημι-Μαραθωνιος «Επαμεινώνδα» 7/6 στη Θήβα

Την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Θήβα Ημι-Μαραθώνιος δρόμος με διοργανωτή τον αθλητικό οργανισμό Δήμου Θήβας.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09.00 από το «τρόπαιο του Επαμεινώνδα» στα Λεύκτρα  ενώ ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Θήβας.

Δρόμος ΕπαμεινώνδαΣτον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες από 19 ετών και άνω που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 προς: Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας Διεύθυνση: Κύπρου 3 (πάροδος) Ταχ. Κώδικας: 32200 Τηλ./Fax: 22620 23970 E-ail: dothivas@gmail.comΠληροφορίες: Μπάκας Κων/νος.

Επίσης μπορούν ή δηλώσουν συμμετοχή έως και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία (Κεντρική Πλατεία Θήβας) και από ώρα 06:30 έως 08:00 ή στο σημείο εκκίνησης ( Τρόπαιο Επαμεινώνδα) στα Λεύκτρα Βοιωτίας από ώρα 07:00 έως 08:30.

Η διαδρομή είναι άσφαλτος με επτά (7) σταθμούς ανεφοδιασμού (νερά, ισοτονικά, χυμοί, φρούτα) και θα ακολουθήσει την πορεία Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα, τερματισμό Κεντρική Πλατεία Θήβας.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.