Αθλητικά

Ηταν όλοι μια ομάδα στην κοπή της πίτας της Α.Ε. Ορχομενού. ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί οι ιθύνοντες της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού να επέλεξαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την  αίθουσα του Γηροκομείου Ορχομενού αλλά αυτό κάθε άλλο παρά… συμβολικό ήταν αφού ξεχείλισε από νιάτα, χαρούμενα πρόσωπα και αισιοδοξία για την νέα χρονιά και την πορεία της ομάδας.

Κατάμεστη η αίθουσα με πρώτους και καλύτερους τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, οι αήττητοι πρωταθλητές χειμώνα με τον προπονητή τους Χρήστο Θεοχάρη και τα τμήματα υποδομών με τον Διευθυντή τους Μιχάλη Χασάπη και φυσικά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος, ο πρώην Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος των παλαιμάχων της ΑΕΟ Κώστας Ξηρογιάννης και ο εφημέριος της ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου πατέρας Χαράλαμπος.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ορχοεμνού Κική Καραβαγγέλη και Γιάννης Νταβαλούμης, η δημοτική Σύμβουλος Βούλα Καράλη, γονείς των ποδοσφαιριστών και πολλοί φίλαθλοι.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΕΟ καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους ο Δημήτρης Μπούρας, ο οποίος τόνισε ότι είναι χαρούμενος για την μεγάλη συμμετοχή των και εξήρε το γεγονός οτι ανάμεσα στους παρόντες είναι και θεσμικοί παράγοντες αλλά σήμερα εδώ είναι ως φίλοι της ιστορικής ομάδας και συνέχισε: «είμαι ιδιαίτερα όμως χαρούμενος που είναι  εδώ σήμερα και ο Δήμαρχος της πόλης. Πριν του δώσω το λόγο, θέλω να του ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δήμαρχε, όταν σε επισκέφθηκα και σου έδωσα το πρώτο εισιτήριο  διαρκείας, ξέχασα να σου επισημάνω ότι με το διαρκείας πρέπει να είσαι κάθε Κυριακή στο γήπεδο, συγνώμη Δήμαρχε που δεν σου το είπα…. Ξέρω το βεβαρημένο πρόγραμμα που δεν σου το επέτρεψε αυτό αλλά ευελπιστώ στον δεύτερο γύρο να σε έχουμε κοντά μας»

Στην συνέχεια ο κ Μπούρας κάλεσε τον Δήμαρχο να απευθύνει χαιρετισμό ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες στην ομάδα, αναφέρθηκε στην ιστορικότητα της ΑΕΟ ενώ τόνισε ότι θα είναι πλέον κοντά στην ομάδα  πράγμα που δεν έκανε έως τώρα για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή του. «Εύχομαι οι προσπάθειές σας να ευοδωθούν και εκ μέρους των Δημοτών σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προφορά σας ενώ ο Δήμος Ορχομενού θα σταθεί αρωγός στο έργο σας» επισήμανε ο κ Υπερήφανος κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και μεγάλος τυχερός ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Γιατζιτζόγλου

.        

 

Have your say