Πολιτισμός

Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος στη Λιβαδειά

Το Μικρό Θέατρο της Λάρισας θα παρουσιάσει στη Λιβαδειά το παιδικό θέατρο «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Καλός Λύκος» του Charles Perrault σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πουλή, το Σάββατο 28 Απριλίου για δύο παραστάσεις με ώρα έναρξης  17:00 και 18:30 στο CINEPLEX ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

Προπώληση εισιτηρίων 7€ στο δισκοπωλέιο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ τηλ 22610 21090 και στο Ταμείο 9€ ενώ για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6974797109.

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι  παραστάσεις «Τα Καινούργια ρούχα του Βασιλιά , Οι Μύθοι του Αισώπου, Η Πεντάμορφη & το Τερας & Ο Λυκος & τα 3 γουρουνάκια» σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του, καθώς παρουσιάζει για 8η χρονιά το πασίγνωστο παραμύθι του διάσημου συγγραφέα  Charles Perrault Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ όπου γράφτηκε για 1η φορά το 1697. Μετά ακολούθησανοι Αδελφοί Γκρίμ όπου το διασκεύασαν με δυο διαφορετικές εκδοχές.

Λίγα Λόγια για το Έργο…
Η κοκκινοσκουφίτσα στον δρόμο για το σπίτι της Γιαγιάς παρακούει τις συμβουλές της μαμάς της και περνάει από το σκοτεινό μέρος του δάσους όπου συναντά τον Λύκο και ξεκινάει η ιστορία μας
Μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη εκδοχή!
Η Κοκκινοσκουφίτσα … και ο Καλός Λύκος.
Μια «αθώα» θεατρική μεταφορά που συνδυάζει την διδαχή και τη διασκέδαση. Ο αυθορμητισμός της Κοκκινοσκουφίτσας δημιουργεί «κωμικές» καταστάσεις και η πείνα του Λύκου μπλέκει περισσότερο τα πράγματα σε μια ιστορία που κερδισμένοι βγαίνουν όλοι !!!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΗΛΙΑΝΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΟΜΙΚΟΥ

Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Σκηνικά : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ
Σχεδιασμός Φωτισμών : ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΟΚΑΣ
Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Διασκευή : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ
Κοστούμια : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Κινησιολογία : ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΒΑΛΑΣΗΣ
Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
Διάρκεια :  80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)
Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Προπώληση : 7€ – Ταμείο : 9€ (από 2 ετών & άνω)
Ηλεκτρονική Προπώληση : VIVA.GR
Πληροφορίες : 6974797109
*Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*

 

 

Have your say