Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
146

|

Η Συμβολή της Βοιωτίας στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Μια εκδήλωση που τους χώρεσε όλους...

< 2 λεπτά
09.10.18 • 20:13
#Tags:

Με τον γενικό τίτλο "η συμβολή της Βοιωτίας στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία" θα πραγματοποιηθεί μεγαλειώδης εκδήλωση την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας την οποία διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο θεματολόγιο με ομιλητές από όλο  το πολιτικό φάσμα οι οποίοι ανήκουν και εκπροσωπούν συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, στην πολιτική , στο πανεπιστημιακό, στο επιχειρηματικό και στο θεσμικό πεδίο.

Μια εκδήλωση που σχεδιάστηκε σίγουρα από επικοινωνιολόγους και χώρεσε τους πάντες εχθρούς και φίλους σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και εν όψει πολιτικών εξελίξεων και εκλογικών αναμετρήσεων. Μια... ενωτική εκδήλωση!

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μετά την εκδήλωση αυτή θα πάρουν σάρκα και οστά συμμαχίες, θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον αρκετοί από αυτούς για την επανεμφάνισή τους στο πολιτικό σκηνικό καθώς και άλλοι που θα θελήσουν να δουν τα αποτελέσματα μετά την κολυμβήθρα του Σιλωάμ.

Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες "ενωτικές" εκδηλώσεις με διάφορους διοργανωτές...

Σίγουρα η Βοιωτία έχει προσφέρει πάρα πολλά στη Δημοκρατία και της χρωστάνε όλοι, δεν χρωστάει σε κανέναν.

Πολλές ομιλίες, μνημόσυνο και ανάθεση μελέτης για τον βίο και την πολιτεία Βοιωτών βουλευτών και ευρωβουλευτών από το 1821 μέχρι σήμερα!

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα και τους ομιλητές της εκδήλωσης.

afisa 2 1

perifereia prosklisi programma Page 2 2 1

perifereia prosklisi programma Page 1 2 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle