Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
193

ΘΗΒΑ Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ηλικιωμένους. Δηλώσεις συμμετοχής

< 1 λεπτό
11.10.18 • 17:29
#Tags:

 

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στη δράση “Εκμάθηση Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε άτομα της 3ης ηλικίας” που διεξάγεται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Όλοι Μαζί Μπορούμε” σε συνεργασία με το  Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), του οποίου ηγείται ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. Μανώλης Σφακιανάκης και με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ.

Σκοπό της δράσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας να εκπαιδευτούν ΔΩΡΕΑΝ στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο. Ο εκπαιδευτικός κύκλος θα είναι μηνιαίος και θα περιλαμβάνει δύο (2) δίωρα την εβδομάδα, απογευματινές ώρες. Ο χώρος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι ο ίδιος κάθε φορά, όπου για τη διδασκαλία των συμμετεχόντων θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό μαζί με αντίστοιχους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την εκμάθηση.  Ωστόσο εάν ο εκπαιδευόμενος διαθέτει δικό του laptop ή tablet δύναται να το χρησιμοποιεί.

Η δράση απευθύνεται σε δημότες ή κατοίκους Δήμου Θηβαίων ηλικίας άνω των 60 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι 22 Οκτωβρίου 2018 ) οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουμε με την κα. Όλγα Ιωάννου, Προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας Τρίτης Ηλικίας του ΔΟΘ, στο τηλέφωνο: 2262024224.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle