Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
91

ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ από το Δήμο Θηβαίων για τα διόδια στο 90χλμ.

< 1 λεπτό
12.09.18 • 16:57
#Tags:

Ο Δήμος Θηβαίων διαμαρτυρόμενος για το κλείσιμο της πρόσβασης των παράδρομων οδών   με την Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας στο 90ό χλμ από την εταιρεία “ΝΕΑ ΟΔΟΣ”, ΚΑΛΕΙ όλους τους κατοίκους του Δήμου Θηβαίων αλλά και του Δήμου Ορχομενού σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 στο 88,5 χλμ (Διόδια Θήβας).

Σημείο συνάντησης: παράδρομος ρεύματος προς Λαμία στο ύψος των διοδίων Θήβας.

Το κλείσιμο των παράδρομων με την Εθνική Οδό  πλήττει το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των κατοίκων  και αποτελεί δυσβάστακτη οικονομική επιβάρυνση για όσους εργάζονται σε επιχειρήσεις ή έχουν αγροτικές ιδιοκτησίες ή έχουν διάφορους οικογενειακούς- κοινωνικούς λόγους  και καθημερινά μετακινούνται από το Δήμο Θηβαίων στον Δήμο Ορχομενού και αντίστροφα.

Απαιτούμε να αποκατασταθεί η ελεύθερη πρόσβαση των κατοίκων μας με την Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, με την αφαίρεση των στηθαίων που τοποθετήθηκαν, μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής παράπλευρου δρόμου έως τον κόμβο Ακραιφνίου.

Η τοπική κοινωνία απαιτεί σεβασμό.

Η τοπική κοινωνία διεκδικεί τα δικαιώματά της

3,80+3,80 ευρώ για να κινηθούμε μέσα στο Νομό μας

είναι δυσβάστακτο!!!

Η  παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle