Τοπικά

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επ. Λιβαδειάς

Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επ. Λιβαδειάς

Τον Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ της Επαρχίας Λιβαδειάς.
Ο λόγος που οδήγησε τον Σύλλογο σε αυτή την καταγγελία είναι η αλλαγή αντικειμένου εργασίας συμβασιούχου στο Δήμου και από ηλεκτρολόγος να εργαστεί στην υπηρεσία καθαριότητας
Ολόκληρο το κείμενο του Συλλόγου είναι το παρακάτω

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Σήμερα Πέμπτη 06/08/2015 , έγινε καταγγελία στο Σύλλογό μας από τον Βασίλειο Γρίβα ( παρουσία δύο αντιδημάρχων κ.κ. Λαγού και Ζήση , παρουσία και άλλων συναδέλφων υπαλλήλων στο Δήμο Δ.Α.Α. ), εργαζόμενο σκουπιδιαμε 5μηνη σύμβαση στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ , ότι παρόλο που έχει προσληφθεί ως ηλεκτρολόγος , εστάλει από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Δ.Α.Α. να εργαστεί για δύο ( 2 ) ημέρες σε υπηρεσία καθαριότητας και μάλιστα σε εργολάβο που έχει αναλάβει αυτό το τμήμα.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς , συνεπής στη στάση του να προστατεύει όλους τους εργαζομένους και να αγωνίζεται για κυριαρχικά εργασιακά δικαιώματα , καταγγέλει τη μη νόμιμη απασχόληση του εργαζόμενου και ζητά από κάθε αρμόδια υπηρεσία να επιληφθεί του θέματος.
Η παρούσα θα κοινοποιηθεί στο Δήμαρχο και το ΔΣ του Δήμου Δ.Α.Α. , στην Π.Ο.Ε. ΟΤΑ , στην επιθεώρηση Εργασίας , στον Ο.Α.Ε.Δ. Λιβαδειάς και όπου αλλού κριθεί αναγκαίο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.