Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
105

Κλέφτης ελαφιών στη Σούρπη Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
13.02.16 • 06:13
#Tags:

Στο μάτι είχε βάλει ένας 32χρονος περιφραγμένο αγρόκτημα και προχθές το βράδυ μπήκε μέσα και πυροβόλησε δύο ελάφια ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε κλέψει άλλα δύο.

Ειδικότερα προχθές βραδινές ώρες, στην περιοχή της Ανάληψης (Σούρπη) Βοιωτίας, ο 32χρονος παραβίασε περιφραγμένο αγροτικό κτήμα, ιδιοκτησίας 64χρονου, εισήλθε στο εσωτερικό του και τραυμάτισε θανάσιμα, με Ελαφιακυνηγετικό όπλο, δύο ελάφια. Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον 64χρονο και αφού τον απείλησε φραστικά, τράπηκε σε φυγή.

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, αστυνομικοί του οποίου, μετά από επιστάμενες αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν τον 32χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι πριν από μία περίπου εβδομάδα, δρώντας με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε δύο ελάφια από το προαναφερόμενο κτήμα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle