Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
121

Λα.Ε. Βοιωτίας κατά Παπαθωμά για πρόσκληση της ΧΑ στη παρέλαση

< 2 λεπτά
24.03.16 • 20:32
#Tags:

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ καταγγέλλει την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την πρόσκληση του χρυσαυγίτη βουλευτή Καρακώστα στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου .

Η συγκεκριμένη πράξη είναι προσβολή και βεβήλωση των εθνικοαπελευθερωτικών και κοινωνικών αγώνων του ελληνικού λαού και η αντιπερειφερειάρχης Φανή Παπαθωμά φέρει ευθύνη για το ΛαΕ Λιβαδειάςσυγκεκριμένο γεγονός, σε περίπτωση που ο ναζιστής βουλευτής παραβρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της 25ης Μαρτίου.

Οι απόγονοι των δοσίλογων και προδοτών της ναζιστικής κατοχής, οι απολογητές και θαυμαστές της χούντας, οι εθνικοί μειοδότες στο Κυπριακό, οι κήρυκες της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού και του φασισμού, τα τσιράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών που λοιδορούν κάθε εργατική κινητοποίηση και προσφέρουν εργαζόμενους με 18 ευρώ μεροκάματο, δεν νομιμοποιούνται πολιτικά και ηθικά να παρουσιάζονται ως τιμητές των λαϊκών αγώνων.

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, να αντιταχθούν απέναντι σε αυτή την απόφαση της Περιφέρειας. Οι ναζιστές είναι ανεπιθύμητοι στη Λιβαδειά.

Καλούμε τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους τραμπούκους – εγκληματίες που ευθύνονται για δολοφονίες και επιθέσεις σε αγωνιστές εργάτες. Είναι αυτοί που χύνουν δηλητήριο για κάθε οργανωμένο και συλλογικό αγώνα των εργαζομένων και του λαού, και την ίδια στιγμή δεν προλαβαίνουν να κάνουν ερωτήσεις στη βουλή για τα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές. Είναι αυτοί που με ρατσιστικές και ξενοφοβικές κραυγές στηρίζουν τις πολεμικές επεμβάσεις που οδηγούν τους λαούς στη προσφυγιά.

Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και τις φασιστικές ρατσιστικές αντιλήψεις.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle