Επίκαιρα

Λιβαδειά. Συλλήψειςγια ηρωϊνη και κλοπές καταστημάτων

  • Εξιχνιάσθηκαν (3) κλοπές από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς
    Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) κλοπές από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς.
Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε Συλληψη Χειροπεδεςδικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα ο 20χρονος, νυχτερινές ώρες της 03/04-01-2017, παραβίασε δύο εμπορικά καταστήματα και ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για παρόμοια αδικήματα.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

  • Συνελήφθη 44χρονος στη Λιβαδειά, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν (42) γραμμάρια ηρωίνης και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Συνελήφθη, σήμερα (14-01-2017) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη img_20170114_232148_756Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης από τον 44χρονο, τις οποίες προμηθεύεται από περιοχή των Αθηνών, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε ο δράστης να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Ο 44χρονος ακινητοποιήθηκε έξωθεν της οικίας του και κατά τη διενέργεια ενδελεχούς αστυνομικού ελέγχου στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εντός της πλαφονιέρας του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν, (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (42) γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς ομοίως κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου, ως μέσο για τη διευκόλυνση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Have your say