Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
356

Λύκειο Ελληνίδων: «Του κύκλου τα γυρίσματα στο φως του φεγγαριού»

< 2 λεπτά
15.09.19 • 20:49
#Tags:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια των ΤΡΟΦΩΝΙΩΝ 2019, η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Του κύκλου τα γυρίσματα στο φως του φεγγαριού» από το Λύκειον των Ελληνίδων Παράρτημα Λιβαδειάς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και συνέπραξαν με το Παράρτημα της Λιβαδειάς τα αδελφά Λύκεια των Ελληνίδων Θήβας , Κερατέας και Φωκίδας.
Λυκειο Ελληνιδων 2Η παρουσία του κόσμου και το ζεστό του χειροκρότημα επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας, έτσι όπως αυτό εκφράστηκε και στην ομιλία της Προέδρου κυρίας Καπετανάκου, η οποία, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαστε περήφανες που είμαστε μέλη της μεγάλης οικογένειας του Λυκείου των Ελληνίδων, που αποτελεί εθνικό θεσμό και θα αγωνιστούμε με πίστη να πετύχουμε την καταξίωσή του και στον ιστορικό τόπο μας, την πόλη της Λιβαδειάς , ελπίζοντας να έχουμε συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στο έργο μας όλη την τοπική κοινωνία».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ταγκαλέγκας καθώς και το σύνολο των Προέδρων και μελών Δ.Σ. συλλόγων και φορέων της πόλης.
Λυκειο Ελληνιδων 1 1 2

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle