Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
86

Μέχρι 31 Ιανουαρίου οι κάρτες μετακίνησης ΑμεΑ

< 2 λεπτά
17.12.15 • 18:29
#Tags:

Μέχρι 31 Ιανουαρίου οι κάρτες μετακίνησης ΑμεΑ

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Π. Ε. Βοιωτίας θα χορηγηθούν τα Δελτία Μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τα ΑμεΑ από το Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το μέτρο αυτό στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού θα ξεκινήσει από την 18η Δεκεμβρίου έως Παθωμα Φανητην 31η Ιανουαρίου 2016.
Οι δικαιούχοι των Δελτίων Μετακίνησης μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (Διοικητήριο –Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά) με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του νομού μας.
«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές του Νομού μας, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών μας και στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας και στις ευπαθείς ομάδες, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσής τους», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle