Επίκαιρα

Μέχρι 31 Ιανουαρίου οι κάρτες μετακίνησης ΑμεΑ

Μέχρι 31 Ιανουαρίου οι κάρτες μετακίνησης ΑμεΑ

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Π. Ε. Βοιωτίας θα χορηγηθούν τα Δελτία Μετακίνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τα ΑμεΑ από το Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Το μέτρο αυτό στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού θα ξεκινήσει από την 18η Δεκεμβρίου έως Παθωμα Φανητην 31η Ιανουαρίου 2016.
Οι δικαιούχοι των Δελτίων Μετακίνησης μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (Διοικητήριο –Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά) με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του νομού μας.
«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις κοινωνικές δομές του Νομού μας, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών μας και στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας και στις ευπαθείς ομάδες, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσής τους», τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.