Τοπικά

Μήνυμα Δημάρχου Θήβας προς τους υποψήφιους-ες των Πανελληνίων

«Να έχετε αυτοπεποίθηση και να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, ώστε οι ελπίδες και τα όνειρά σας να ευδοκιμήσουν» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Θήβας προς τους υποψηφίους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ο οποίοι ξεκινούν τις προσπάθειές τους την Δευτέρα 16 Μαΐου.

Σε άλλο σημείο ο Δήμαρχος τονίζει «Να θυμάστε ότι οι κόποι και οι προσπάθειες ανταμείβονται και η ζωή θα σας προσφέρει πάντα ευκαιρίες, τις οποίες και πρέπει να αξιοποιείτε με σύνεση».

Το μήνυμα του Δημάρχου

«Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία και Δύναμη στην προσπάθειά σας για εισαγωγή στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας .

Μία δωδεκάχρονη πορεία στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, φτάνει στο τέλος της και καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις, που σας μετέδωσαν οι καθηγητές σας και το ελληνικό σχολείο, προκειμένου να ανοίξετε ένα νέο κύκλο στη ζωή σας.

Να έχετε αυτοπεποίθηση και να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, ώστε οι ελπίδες και τα όνειρά σας να ευδοκιμήσουν. Να θυμάστε ότι οι κόποι και οι προσπάθειες ανταμείβονται και η ζωή θα σας προσφέρει πάντα ευκαιρίες, τις οποίες και πρέπει να αξιοποιείτε με σύνεση.

Σας συγχαίρω για τη μέχρι σήμερα μαθητική σας πορεία. Συγχαίρω, επίσης, τους γονείς και τους καθηγητές σας για την υποστήριξη που σας παρείχαν όλο αυτό το διάστημα.

Οι σκέψεις και οι ευχές όλων μας θα σας ακολουθούν. Σας εύχομαι από καρδιάς Καλή Επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπύρος Νικολάου»

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.