Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
225

Μεταγραφών συνέχειας και κάρτες ελευθέρας εισόδου από την ΑΕ Ορχομενού

< 2 λεπτά
26.07.17 • 17:40
#Tags:

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός... οργασμός στην Αθλητική Ενωση Ορχομενού (ΑΕΟ) με την απόκτηση νέων έμπειρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ΑΕΟ στην νέα της πορεία που ξεκινά από φέτος.

Στο μεταξύ ο ιστορικός Σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει τη διάθεση καρτών "ελευθέρας εισόδου" για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 30€.

Καρτα ΑΕΟ

Στο μεταγραφικό μέτωπο τώρα η ΑΕΟ απόκτησε τον μεσοεπιθετικού Δημήτρη Μακρή ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες του Λεβαδειακού, Κορίνθου, Φωκικού, Δάφνη Ερυθρών, Ζακύνθου, Καλαπόδι και Χαλκιδωνικού και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στον στρατηγικό ρόλο που πρόκειται να παίξει.

Μακρής ΑΕΟ

Την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ΑΕΟ. Η πρώτη έχει να κάνει με την επιστροφή του φυσικού αρχηγού της ομάδας, έμπειρου μεσοαμυντικού Σπύρο Ψαλλίδα ο οποίος αγωνιζόταν αγωνιζόταν στο Μαυρομάτι καθώς και του μεσοαμυντικού Τόλη Γρίβα που αγωνιζόταν για το Καλαπόδι.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle