Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
109

Με μαύρα περιβραχιόνια η Εθνική Ομάδα Στίβου στους αγώνες με την Κύπρο

< 1 λεπτό
24.07.18 • 09:35
#Tags:

 Η συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος ανάμεσα σε αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18 θα γίνει σήμερα και αύριο στη Λευκωσία.

Η χώρα μετέχει με πολυάριθμη αποστολή, που αποτελείται από αθλητές και αθλήτριες με ταλέντο και μέλλον, που έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η εθνική μας ομάδα προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των δεκάδων ανθρώπων, που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή στην πυρκαγιά, που έπληξε περιοχές της Αττικής, θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια. Παράλληλα, και σε συνεννόηση με την κυπριακή ομοσπονδίας, πριν την έναρξη των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων ξεκινάει στις 17.00 και θα ολοκληρώνεται στις 21.30. Δείτε το πρόγραμμα, τα startlist και τα αποτελέσματα των αγώνων, πατώντας εδώ.

Εθνικη στιβου πκ1

Πηγή segas.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle