Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
96

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η χιονοδρομική εκδήλωση στο χώρο της Π.Ε. Βοιωτίας. ΦΩΤΟ

< 2 λεπτά
29.11.17 • 10:30
#Tags:

Η Περιφερειακή Ενότητα  Βοιωτίας και ο Ελληνικός Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Χ.Ο.Σ.) με τη συνεργασία  της Σχολής SNOWPORT, διοργάνωσαν Χιονοδρομική Εκδήλωση στις 25 και 26 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο  του Διοικητηρίου της Π.Ε. Βοιωτίας.
Προηγήθηκε της εκδήλωσης ενημέρωση σε σχολεία της Π.Ε Βοιωτίας από Φανη σκιπιστοποιημένους εκπαιδευτές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μετά από σχετική άδεια των αρμοδίων Διευθύνσεων.
Περισσότερα από 500 παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση η οποία γνώρισε την απόλυτη επιτυχία σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.
ΠΕ βοιωτιας σκιΗ Αντιπεριφερειάρχης , Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι: «σε μια γκρίζα εποχή,  χωρίς χαμόγελο και χαρά η Περιφέρεια προσπάθησε να προσφέρει τα ελάχιστα στα παιδιά μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της χιονοδρομίας, φέρνοντας το βουνό στην πόλη της Λιβαδειάς».

Πεδιλα σκι

ΠΕ βοιωτιας σκι 1

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle