Τοπικά

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η χιονοδρομική εκδήλωση στο χώρο της Π.Ε. Βοιωτίας. ΦΩΤΟ

Η Περιφερειακή Ενότητα  Βοιωτίας και ο Ελληνικός Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Χ.Ο.Σ.) με τη συνεργασία  της Σχολής SNOWPORT, διοργάνωσαν Χιονοδρομική Εκδήλωση στις 25 και 26 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο  του Διοικητηρίου της Π.Ε. Βοιωτίας.
Προηγήθηκε της εκδήλωσης ενημέρωση σε σχολεία της Π.Ε Βοιωτίας από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μετά από σχετική άδεια των αρμοδίων Διευθύνσεων.
Περισσότερα από 500 παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση η οποία γνώρισε την απόλυτη επιτυχία σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.
Η Αντιπεριφερειάρχης , Φανή Παπαθωμά, τόνισε ότι: «σε μια γκρίζα εποχή,  χωρίς χαμόγελο και χαρά η Περιφέρεια προσπάθησε να προσφέρει τα ελάχιστα στα παιδιά μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της χιονοδρομίας, φέρνοντας το βουνό στην πόλη της Λιβαδειάς».

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.