Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
131

Μπλόκο Κάστρο. Κλειστό επί 9ωρο την Παρασκευή

< 2 λεπτά
04.02.16 • 18:18
#Tags:

Κλιμακώνουν και σκληραίνουν τη στάση τους στα μπλόκα οι αγρότες, όπως άλλωστε πολλές φορές έχουν επισημάνει.Αγροτες Κάστρο

Μπλοκο ΚαστρουΟι αγρότες στο μπλόκο του Κάστρο στην αποψινή τους συνέλευση, αποφάσισαν να κλείσουν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας επί 9ωρο και συγκεκριμένα από τις 08:00 μέχρι τις 17:00 αύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.

Επίσης ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους τους που μετείχαν σε σύσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας για τις εξελίξεις στον αγώνα τους.

Το κλείσιμο των δρόμων για μεγαλύτερο διάστημα αλλά και το κλείσιμο των παράδρομων είναι πλέον ορατός. Αυτό θα συμβεί σε πολλές περιοχές αφού εκπρόσωποι των μπλόκων έχουν καθημερινή επαφή, ανταλλάσουν απόψεις και προγραμματίζουν τα επόμενα βήματα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle