Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
372

Οδικά έργα στη Θήβα

< 1 λεπτό
14.07.16 • 15:47
#Tags:

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά με το Δήμαρχο Θήβας, κ. Σπύρο Νικολάου

Στη συνάντηση που πραγματοποίησαν η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά και ο Δήμαρχος Θήβας αποφάσισαν την ένταξη της κατασκευής του ισόπεδου κόμβου «Μιχαηλίδη» και του ισόπεδου κόμβου «Καναβαρίου» στο έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΟ ΘΗΒΑΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ»

«Σημαντικό για εμάς είναι να γίνονται τέτοια έργα, που στόχο έχουν την εύκολη πρόσβαση και τη διευκόλυνση της πορείας των οχημάτων.

Έργα, πνοής και ουσίας που θα αναβαθμίσουν το οδικό δίκτυο και θα διασφαλίσουν την ασφάλεια της κυκλοφορίας των πολιτών της Βοιωτίας.

Εξάλλου και η οδική ασφάλεια είναι στις μεγάλες προτεραιότητες του Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη». ανέφερε σε δηλώσεις της, η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle