Επίκαιρα

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. Εγκρίθηκαν τα αιτήματα των δήμων για 8.845 θέσεις εργασίας.

Τις αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης  συνολικά 8.845  μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους, καθώς  και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες),  υπέγραψαν οι Υπουργοί Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης,  Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006.

Πρόκειται για τις αποφάσεις με Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./172/39755 και ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./170/34183 οι οποίες αφορούν: Στην πλήρωση συνολικά 8.045 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών  και στην πρόσληψη συνολικά 800 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

ΒΟΙΩΤΙΑ

Στους Δήμους Βοιωτίας εγκρίθηκαν με συμβάση Δημοσίου Δικαίου συνολικά 59 θέσεις και 20 ιδιωτικού δικαίου στην Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Θήβας. Αναλυτικά οι θέσεις Δημοσίου Δικαίου στους Δήμους της Βοιωτίας:

Αλιάρτου Θεσπιέων 4

Διστόμου ΑράχωβαςΑντίκυρας 14

Θηβαίων 25

Λεβαδέων 10

Τανάγρας 6

Αναλυτικά ο πίνακας με τις εγκεκριμένες θέσεις στους Δήμους Βοιωτίας

Οι πίνακες με τις εγκεκριμένες 8.845 θέσεις

Have your say