Τοπικά

Οι νικητές στο διαγωνισμό φωτογραφίας για το Πάσχα στη Λιβαδειά

H τριμελής επιτροπή συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, το μεσημέρι και αφού αξιολόγησε όλες τις φωτογραφίες που είχαν αποσταλεί και ύστερα από διαλογική συζήτηση, αποφάσισε να απονείμει τα βραβεία στους παρακάτω.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι σοβαρή παράλειψη η μη κοινοποίηση των φωτογραφιών αλλά των… ονομάτων των φωτογράφων… Μα με βάση τις φωτογραφίες τους βραβεύτηκαν… δεν θα πρέπει να τις δούμε;

Τα βραβεία λοιπόν πήραν οι:

1ο βραβείο: Παλαμίδας Αναστάσιος, ο οποίος κόμερδίζει 1 δωροεπιταγή 50 ευρώ από τα καταστήματα Ηλεκτρικών Παπαχαραλάμπους, 1 φωτογραφικό λεύκωμα του Κωνσταντίνου Στεφάνου και το 2τομο ιστορικό μυθιστόρημα του Δημήτρη Λάμπρου “Ο σύντομος χειμώνας της ληστοκρατίας”
2ο βραβείο: Σπαρής Μάνος, ο οποίος κερδίζει 1 δωροεπιταγή 50 ευρώ από το κατάστημα Stop Shoes του κ. Σεραφείμ Μανώλη
3ο βραβείο: Σκαλτσάς Μάριος, ο οποίος κερδίζει 1 δωροεπιταγή 50 ευρώ από τα καταστήματα Energy ή Miss του κ. Αθανάσιου Καλογρηά.

Ο Δήμος Λεβαδέων ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Θυμίζουμε οτι ο διαγωνισμός είχε γίνει από το Δήμο Λεβαδέων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πάσχα  με θέμα “Πάσχα στη Λιβαδειά” με τη βοήθεια της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς και της ιστοσελίδας www.viotiaplus.gr

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.