Τοπικά

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Ορχομενό

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ για τις παρακάτω εκδηλώσεις που θα γίνουν στον Ορχομενό την περίοδο των Χριστουγέννων.

Α. Την έγκριση διοργάνωσης των εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα 2019 που θα λάβουν μέρος στον Δήμο Ορχομενού ως εξής:

– Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 : Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού με συνοδεία της παιδικής χορωδίας του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού και συμμετοχή του παιδικού χορευτικού.

–Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 Παιδική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης» από την παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου «Άσκηση- Ψυχαγωγία-Υγεία», στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού.

– Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 : Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αναζητώντας Ελπίδα» της Βασιλικής Αλαφογιάννη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού και έκθεση χειροποίητων δημιουργιών από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού.

–Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 : Αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού, από το σύλλογο «Οιπότες του θεάτρου» με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου «Άσκηση- Ψυχαγωγία-Υγεία».

–Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 Παιδική θεατρική παράσταση «Ήτανε μια φορά»» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού ,από τα παιδιά του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού.

– Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 Εκδήλωση απονομής επαίνων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού στους μαθητές που εισήχθησαν με επιτυχία στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

–Κυριακή 29 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικα δρώμενα για παιδιά και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού , από το Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου «Μινύες» .

– Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 Παρουσίαση του εθίμου του Χριστόψωμου , με αφηγήσεις – χορούς –κάλαντα ,από το σύλλογο «Άσκηση-Ψυχαγωγία-Υγεία», στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού.

Β. Για την διενέργεια των ανωτέρω εκδηλώσεων και των υπηρεσιών συνολικού ποσού 1.000,00 € απαιτείται ηχητική και φωτιστική κάλυψη.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.