Επίκαιρα

Ομιλία από την ΛΑΕ Βοιωτίας για Ιδιωτικό Χρέος-Κόκκινα Δάνεια-Πλειστηριασμοί

Η Λαϊκή Ενότητα Βοιωτίας έχει προγραμματίσει εκδήλωση-συζήτηση τη Δευτέρα 12/12 στις 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας με το επίκαιρο τρίπτυχο «Ιδιωτικό Χρέος – Κόκκινα Δάνεια – Πλειστηριασμοί» που απασχολεί χιλιάδες πολίτες.
Ομιλητές θα είναι τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Σαραφιανός, Διονύσης Φλαμιάτος και Θανάσης Σκούμας.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ Βοιωτίας για την εκδήλωση:
«Το ιδιωτικό χρέος αποτελεί μαζί με το δημόσιο χρέος, αβάσταχτη θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού. Η εκρηκτική αύξηση του συνδέεται κυρίως, με τις αλόγιστες πιστώσεις των τραπεζών μετά την ένταξη στο ευρώ, καθώς και με τις Μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων ετών. Πλέον, οι δανειολήπτες κινδυνεύουν άμεσα με απώλεια βασικών περιουσιακών στοιχείων και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών που αφορούν την επιβίωση τους.
Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα δεν υπάρχει άλλη λύση από διαγραφή χρεών με λογική «Σεισάχθειας». Η πρόταση της Σεισάχθειας δεν γίνεται μόνο για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά είναι αναγκαία για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Βέβαιά, η ριζική αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, απαιτεί ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, που αποτελεί βασική αιτία δημιουργίας τους.
Υπερασπιζόμαστε τους πολίτες που έχουν πέσει θύματα των μνημονιακών πολιτικών, της φορολεηλασίας και της τραπεζικής τοκογλυφίας.
Είμαστε στο πλευρό των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών
Απαιτούμε την προστασία της αγροτικής γης και την αποτροπή συγκεντροποίησής σε ξένα funds.
Αγωνιζόμαστε για την εφαρμογή εναλλακτικής πολιτικής

Λαϊκή Ενότητα Βοιωτίας»

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.