Τοπικά

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας: Με το βλέμμα στο «Αύριο»

Από σήμερα ξεκινάει νέα μας καμπάνια με τίτλο «Αύριο», η οποία στοχεύει στο να έρθουμε σε επαφή με τους νέους ανθρώπους της αγοράς και της εργασίας, να ακούσουμε, να καταγράψουμε και να εξωτερικεύσουμε τις δυσκολίες του καθημερινού τους αγώνα, τους φόβους, τις ανησυχίες, αλλά και τις ελπίδες τους για το αύριο.

Η πρωτοβουλία «Αύριο» θα αποτελέσει το κύριο πρόταγμα της ΟΝΝΕΔ για τους επόμενους μήνες, με στοχευμένες συναντήσεις μας με μικρομεσαίες επιχειρήσεις, start-ups, ελεύθερους επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών και νέους επιστήμονες από το σύνολο του φάσματος της οικονομικής και παραγωγικής δραστηριότητας του τόπου μας, και θα οδηγήσει στην διαμόρφωση μιας συνολικής χάρτας θέσεων και προτάσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Σύντομα η χώρα μας θα απαλλαγεί από τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης και εμείς οι νέοι οφείλουμε να διατυπώσουμε προτάσεις οι οποίες να άπτονται όλου του φάσματος των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών ανησυχιών των νέων ανθρώπων, ούτως ώστε η επόμενη κυβέρνηση της χώρας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μη χάσει ούτε μία ημέρα στο δύσκολο έργο της οικονομικής, θεσμικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Με το βλέμμα στις καλύτερες μέρες που περιμένουμε να έρθουν, δηλώνουμε ως ΟΝΝΕΔ ότι δεν σταματάμε στη λογική της «πεπατημένης», στον εύκολο δρόμο του εμπορίου ελπίδας ή του λαϊκισμού, αλλά κάνουμε πράξη την δέσμευση μας για άνοιγμα στην κοινωνία.

Νομαρχιακή Οργάνωση
Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Βοιωτίας

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.