Απόψεις

Ο «a» για τις εκλογές, τους υποψήφιους και την ενημέρωση

Πολλοί αναγνώστες (και υποψήφιοι) του «a» ρωτάνε γιατί δεν αναρτούμε φωτογραφίες υποψηφίων.

Όπως σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις τηρούμε σταθερά την υπόσχεσή μας για ίση μεταχείριση.

Αναρτούμε μόνο σε επίπεδο συνδυασμών τα νέα και τις θέσεις τους.

Αυτό ισχύει για όλες τις αναμετρήσεις. Δημοτικές, Κοινοτικές, Περιφερειακές, Ευρωεκλογές και Βουλευτικές.

Δεν θα αναρτήσουμε καμία δωρεάν ή πληρωμένη κομματική διαφήμιση πιστοί στο σύνθημά μας «ενημέρωση χωρίς δεσμεύσεις».

Θεωρούμε ότι ο πολίτης έχει δικαίωμα στην ενημέρωση χωρίς φανατισμούς και πως έχει κριτήριο να επιλέξει από τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τους συνδυασμούς οι οποίοι και φέρουν την ευθύνη της επιλογής τους.

Ο πολίτης μπορεί και πρέπει αβίαστα χωρίς πειθαναγκασμούς, ιλουστρασιόν και φωτοσόπ εκδόσεις να πειστεί να ψηφίσει. Με επιχειρήματα, παραδείγματα, δείγματα δουλειάς, ήθους και χαρακτήρα.

Δεν θα ακολουθήσουμε κανέναν σε αλαζονικές πρακτικές και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Αυτό πιστεύουμε και ευελπιστούμε να ευοδωθεί αυτή η προσμονή μας. Να εκλεγούν δηλαδή αυτοί που πραγματικά θέλουν, μπορούν και έχουν την απαιτούμενη γνώση και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο μας.

Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι σελίδες του www.asopichos.gr είναι πάντα ανοιχτές για ενυπόγραφα κείμενα.  Όποιος πολίτης θέλει, υπογράφει την άποψή του και την δημοσιεύουμε. Αυτή, άλλωστε, είναι πάγια και διαρκής θέση του «a» από την πρώτη ημέρα έκδοσής του. Εννοείται ότι όσα προσβάλλουν το κοινό αίσθημα απορρίπτονται.

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι αν κάποιος συνδυασμός δεν στέλνει ενημέρωση για τις δραστηριότητές του στην ιστοσελίδα μας, θα έχει ελλειπή παρουσίαση με δική του ευθύνη έναντι των αναγνωστών.

Σας οφείλαμε φίλοι αναγνώστες αυτές τις διευκρινίσεις.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.