Επίκαιρα

Ο Δήμος Θήβας καταδικάζει την χρυσαυγίτικη επίθεση

Ο Δήμος Θήβας καταδικάζει την χρυσαυγίτικη επίθεση 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων στη συνεδρίασή του στις 2 Νοεμβρίου 2015, αφού ενημερώθηκε από το δημοτικό σύμβουλο Αντώνιο Τουλουμάκο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝΛαϊκή Συσπείρωση» για τη βίαιη και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε στην πόλη της Θήβας συμπολίτης μας από μέλη της συνοδείας του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ευάγγελου Καρακώστα, την ημέρα του εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του, πράξη για την οποία έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά, μετά από διαλογική συζήτηση, εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο Ψήφισμα :

 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων

1. Καταδικάζει απερίφραστα τη βάναυση και απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε ο συμπολίτης μας από ακραία στοιχεία.
2. Αποδοκιμάζει κάθε συμπεριφορά και ενέργεια που καταδεικνύει φασιστική και ακραία νοοτροπία και ζητεί από τις αρμόδιες Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές να διερευνήσουν το ταχύτερο δυνατό την υπόθεση, προκειμένου να καταλογισθούν οι ευθύνες από την παράνομη και απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ.ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ                          ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.