Τοπικά

Πάνω από 1.300 Δενδρύλλια σε Άμφισσα, Θεολόγο, Μαλεσίνα. Σε έξαρση οι χασισοφυτείες.

Πάνω από 1.300 Δενδρύλλια σε Άμφισσα, Θεολόγο, Μαλεσίνα. Σε έξαρση οι χασισοφυτείες.

Πολλές καλλιέργειες χασίς στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας εμφανίζονται και βέβαια πολλές από αυτές εντοπίζονται και καταστρέφονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Το τελευταίο διήμερο εντοπίστηκε φυτεία με 1.301 συνολικά δενδρύλλια, από αστυνομικούς του Τμήματος Χασις φυτεια καλλιεργειαΑσφαλείας Άμφισσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, στην ορεινή περιοχή Βαρτός Άμφισσας.
Αναλυτικά στην παραπάνω περιοχή ορεινή και δύσβατη περιοχή εντοπίστηκαν:
• (1.164) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (20) εκατοστά έως και (2) μέτρα το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν.
• (137) φυτά κάνναβης, ύψους έως (5) εκατοστών, τα οποία ήταν τοποθετημένα σε γλάστρες.
• (4) κιλά και (800) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης.
• (3) κιλά και (200) γραμμάρια κάνναβης.
• Μία ζυγαριά ακριβείας και ένα όργανο μέτρησης υγρασίας.
• Διάφορα σκαπτικά εργαλεία (τσάπες, λοστοί κ.λ.π.) για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, καθώς και αυτόματο σύστημα ποτίσματος της φυτείας.

Μαλεσίνα, Θεολόγος
Ενας 43χρονος και μία 40χρονη, συνελήφθησαν οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας,

Χασισοκαλλιέργεια χασισοφυτειαΣτην πρώτη περίπτωση, μετά από έρευνα στο σπίτι του 43χρονου, στην περιοχή της Μαλεσίνας, βρέθηκαν στην ταράτσα και στο εσωτερικό και κατασχέθηκαν:
• Τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (1,20) περίπου μέτρων το καθένα, εκ των οποίων το πρώτο καλλιεργούμενο σε γλάστρα, το δεύτερο εκριζωμένο και σε κατάσταση αποξήρανσης και το τρίτο εκριζωμένο και κομμένο σε τρία τμήματα.
• Ένας κορμός δενδρυλλίου κάνναβης, εκριζωμένος και αποξηραμένος, ύψους επίσης (1,20) περίπου μέτρων.
• Δύο νάιλον σακούλες με λίπασμα.

Στον Θεολόγο οι αστυνομικοί εντόπισαν την 40χρονη, σε αγροτική περιοχή του Θεολόγου , σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, να καλλιεργεί εντός θαμνώδους βλάστησης, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (0,80) εκατοστών έως και (1) μέτρου το καθένα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.