Πολιτισμός

Πέντε νέες σχολικές βιβλιοθήκες στο Νομό Βοιωτίας

Σε συνέχεια της πρόσκλησης του Υπουργείου Παιδείας προς τις Σχολικές Μονάδες της χώρας για τη διεύρυνση του Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων, πέντε νέες Σχολικές Μονάδες εντάσσονται στο δίκτυο του Νομού Βοιωτίας από το σχολικό έτος 2019-2020.

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Νίκος Θηβαίος, επισημαίνει σχετικά πως «Η ενεργοποίηση μετά από 32 χρόνια του Ν. 1566 περί ίδρυσης Σχολικών Βιβλιοθηκών συμπληρώνει ένα έλλειμμα δεκαετιών και εντάσσεται στην προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού μας συστήματος και ανάδειξης του Σχολείου ως ζωντανού χώρου γνώσης.»

Συγκεκριμένα τα Δημοτικά Σχολεία Πύλης Βοιωτίας, 4ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου, Δημοτικό Σχολείο Οινοφύτων εντάσσονται στο Σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το σχολικό έτος 2019-2020.

Have your say

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.